Make It Real, Dear! :)

Make It Real, Dear!  :)

Monday, 5 September 2011

~ Salam Aidilfitri 1432 ~


Assalamualaikum..... :)


Rasanya Misz Yuyu tak terlambat lagi untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....
 Misz Yuyu mohon ampun dan maaf kalau2 ada terkasar bahasa dalam penulisan Misz Yuyu dan mengguris hati mana2 pihak... Sesungguhnya Misz Yuyu hanya insan hina yang tak pernah terlepas dari dosa.... :(

Fuhhh... fuhhhh... dan fuuhhhh lagiii... Memang berkurun, berabad dah Misz Yuyu tak blogging kan?? Aduiiiii....... Malas tahap maksimum giler kentangggg nak update!!! Tu la.. Orang lain main blog, kita pon nak main tapi??? Malas je nak update kan?? Dah banyak dah citer2 bez yang missed... Sekadar save kat dalam hotak jer... Mana lah nak tahan kan?? Lame2 jadi ingat2 lupa lak.... Huhuhu.....

Maaf yer... Tu lah Misz Yuyu... PEMALAS!!! Tapi bila sampai hari rajin dia.. Uishhh... satu rumah nie dia basuh! Hurmmm... Perasan! >,<

Ok lah... Secara peribadi, bagi Misz Yuyu, raya tahun nie Misz Yuyu rasa cam tak bez la... I don't know why tapi tu lah yang Misz Yuyu rasa. Mood raya tu tak macam tahun2 biasa.. Ntah la.. Preparation semua dah settled tapi mood nak raya dan rasa raya tu tak ada... Tak dapat rasa la... (T_T) Huk3....

Nanti Misz Yuyu share citer agi k?? Banyak dah tertunggak nie... Huhuhu.. K lah..

Salam Lebaran.....
XOXO...
~ Misz Yuyu ~
MAKE IT REAL, DEAR! :)


...KETUPAT PALAS...
~ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI~

No comments:

Post a Comment