Make It Real, Dear! :)

Make It Real, Dear!  :)

Saturday, 20 August 2011

Tak Ada Maruah Ke Weyy???!!

Assalamualaikum... :)

Uishh... Giler garang tajuk entri hari nie kan?? Hehe... Saje kasi gempak... Huhu.. K lah, sebenarnya, betullah, memang Misz Yuyu tertanya2 orang tu, kau tak ada maruah ke weyyy??? Sebab apa??
Ok, Misz Yuyu citer... :)

Hari Rabu, 17 Ogos 2011, maknanya 17 Ramadhan 1432 la kan.. Misz Yuyu keluar la shopping raya sikit... Bukan nak cakap sal shopping la tapi nak cakap sal tajuk kat atas tu lahh.. Eh apa Misz Yuyu melalut2 nie?? Uishh.... Sorry2 dear!

Ok, macam nie... On the way Misz Yuyu balik dari shopping tu, Misz Yuyu singgah la beli ayam golek. (Orang Ganu panggil ayam pusing) Beli kat tepi jalan jer sebab ramai orang kata kat situ best... So try la...
Semasa Misz Yuyu tunggu driver Misz Yuyu tu pergi beli ayam tu, (wah!driver gituuu!ahaks!) ada lah sebuah kereta kat sebelah kereta Misz Yuyu nie, duk tengok2,usha2 kereta kitorang... Misz Yuyu tak kesah la maybe saja dia nak tengok2 jer kan..

Tibe2 adik Misz Yuyu jerit... ``HOI! TAK MALU KER??? TAK POSE TU!!" Misz Yuyu pon tanya, ``mana??" adik Misz Yuyu tu tunjuk la kereta mamat yang kat sebelah tu tadi! Patut la dia duk usha2 jer kereta kitorang, rupanya adik Misz Yuyu pon memang duk usha diaorang sebab ada something wrong kat diorang nih! Uisshhh....

Yang bengom nya, bila Misz Yuyu tengok dia, dia leh senyum2 lak sambil makan ayam yang baru beli tu dengan selamba! Nak kata kafir laknatullah, muka macam Islam? Pelik lah... Dah la tak pose, gatal plak tuuu! Uishh.. (perasan MY nih!) Pas tu, nak kata tak leh pose, terang2 nampak dia tu jantan! LELAKI! Mana ada lelaki period la derr!

So, macam mana tu? Ada maruah ke takde tu??



XOXO,
Misz yUyU,
~make it real, dear!~

No comments:

Post a Comment