Make It Real, Dear! :)

Make It Real, Dear!  :)

Friday, 9 September 2011

MERDEKA!!!!

JALUR GEMILANG
kebanggaan kita! :)

Assalamualaikum... :)

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Walaupun tarikh 31 Ogos dah lama berlalu tapi disebabkan kemalasan Misz Yuyu mengupdate blog, so, baru hari nie Misz Yuyu nak wish merdeka... Huhu... Maaf yea..... 
Lagipun kedapatan (wahhh... kedapatan you alls!) problems yang tak leh nak elak.... Hurmmm.... ;)

Erm... Nak cakap sikit la... Tapi memang tak ada unsur politik k... Personally, Misz Yuyu tengok negara kita yang kita cintai nie sekarang nie, banyak berlaku perbalahan. Sekejap orang tu kata macam tu, sekejap orang tu kata macam nie.. Ermmm... Then, berlaku lah perang mulut... Baru2 nie ada isu pasal perjuangan tu... Misz Yuyu pun tak tau sangat citer nie, so tak leh nak cakap lebih2...

Bila di fikir2 kan, kalau kita duk kelahi sesama kita nie, apa erti kemerdekaan yang kita duk laung2 tu? Apa erti penat, lelah, perit, pedih, susah, payah pejuang2 kita terdahulu duk berperang nak dapatkan bumi MALAYSIA nie, sampai ada yang mati di tangan penjajah2 durjana tu! :'(

16 September nie MALAYSIA akan menyambut HARI MALAYSIA. Misz Yuyu harap semuanya berjalan lancar... And ada la cuti... Huhu... >,<

Apa2 pun...
Salam MERDEKA dari Misz Yuyu,
XOXO,
~make it real, dear!~
:)



No comments:

Post a Comment