Make It Real, Dear! :)

Make It Real, Dear!  :)

Friday, 19 August 2011

Berlagak Siotttt!!!!

Uitt.. Assalamualaikum! :)

Hari nie Misz Yuyu nak cakap sal BERLAGAK.
 *ok.. letak gambar jap...
BAJET BAGUS JER!!!

Ermmm.... Ok lah.. Berbalik pada tajuk asal kita..
Misz Yuyu sebenarnya memang tak suka, benci, menyampah, sakit hati dengan orang berlagak nie! Kalau betul2 wujud, ada, nyata, benar, betul, tepat apa yang dia kata tu, tak apa la. Tapi masalahnya, benda tu tak ada pon! Dah lah menunjuk2, berlagak, pas tu menipu pulak! Uishhh... Complete set tuh! Misz Yuyu rasa, kalau orang nak berlagak nie, dia kena ada complete set tu la... Kalau tak, 'lagakkan' dia tak jadi! 
(wah...ada ke ayat lagakkan?? suka2 hati jer MY nie!)

Misz Yuyu sebenarnya ada jugak member2 yang yang ada perangai bodoh nie.. Memang teramat menyesal lah Misz Yuyu kenal then paling menyesal bila jadi kawan dengan orang ginie! Bengom! Macam yang Misz Yuyu post kt pesbuk Misz Yuyu ari tu la...

KESILAPAN PALING BESAR DALAM HIDUP PERNAH SAYA BUAT IALAH:
Mengenali dan menjadi kawan kepada orang yang sangat berlagak dan bajet hebat giler!
I HATE HER FUCKING DAMN MUCH!!

Misz Yuyu memang benci sungguh la makhluk2 ginie... Menyampah tahap maximum giler3 ah! Sepatutnya MiszvYuyu tak perlu ada tak per kawan2 ginie. Buat sesak hidop jer! SUMPAH! 

Paling tak leh bla bila benda yang dia lagakkan (sekali lagi ayat lagakkan) tu tak logik! Mak ooiiii... Malu tahap impak maksima you all! Nak tipu agak2 la wey! Ingat orang yang dia tipu tu bodoh sangat ker??? And tak leh fikir ngan waras ker?? And ingat budak2 besar Faeruz Aiman ker???? Malu siot kalau berlagak tapi terkantoi!
Faeruz Aiman boleh la tipu tu pun sikit2 jer....huhu

Sebenarnya ALLAH tak suka dengan erti kata lain benci la pada orang yang berlagak nie... Kan ALLAH dah kata,
  ''JANGANLAH KAMU BERJALAN DI ATAS MUKA BUMI INI DENGAN ANGKUH DAN SOMBONG''.

Berlagak tu kan adik beradik la dengan sombong dan angkuh kan.... Kalau buat jugak??? Mestilah dapat dosa free then kena siksa lagi! Uishh.. NAUZUBILLAH! >,<

Misz Yuyu memang takut dan tak suka kalau orang kata Misz Yuyu nie sombong... Aduiii.. Punyalah peramah Misz Yuyu nie, dia suka2 hati kata Misz Yuyu sombong.. Kalau tak caya tanya Misz Yuyu.. Hehe.... (perasan!) >,<'
Tapi betul... Misz Yuyu memang bukan sombong or berlagak.. (perasan lagi!) Misz Yuyu biasa2 sahaja.. Boleh je kalau nak ajak sembang.. Tapi kalau dengan orang lebih tua sikit tu, Misz Yuyu kekok sikit la... Huhu... Orang puteh kata, ''don't judge a book by it's cover!'' Hah! Agree sangat le tuuu.... Jangan tengok orang kat luaran pas tu pandai2 jer nak kutok2 orang.. (ishh.. nie dah masuk tajuk kutok nie! sorryyy!) =,=

BERLAGAK SIOTT KUCING NIE JALAN! TAW LE COMEL! SEPAK KANG!

XOXO,
Misz Yuyu.... :)
~make it real, dear!~




No comments:

Post a Comment