Make It Real, Dear! :)

Make It Real, Dear!  :)

Thursday, 23 June 2011

no money, still can talk lorh..... :D

ok....assalamualaikum....
misz yuyu nak cakap sikit nie....nak citer...
erm...tadi misz yuyu outing....ngan ex misz yuyu...huhu
bukan nak cakap sal die....tapi ada lah sikit...
die still macam dulu....tapi pemalu dia tak ilang2 lagi....
erm lantak lah!dia still mintak relationship kami jadi macam dulu....
and siap suh misz yuyu tunggu dia??!!gila????
dia dah tahu misz yuyu dah milik orang tapi nape mintak cam dulu???
sorry la bro.....misz yuyu mengaku,dia memang orang berada,misz yuyu orang biasa2 saje...
tapi keberadaan dia tu TIDAK boleh memiliki cinta seorang 
NURUL ADIBA IZZAH BINTI MOHD RAPI!
sungguh......erm...misz yuyu ngaku misz yuyu dah ada boyfriend and planning ke arah yang lebih tu pon ada...(tunang,kahwin etc.) tapi boyfriend misz yuyu tak adalah se'berada' ex misz yuyu tu....
bagi misz yuyu seorang lelaki yang benar2 berjaya menawan hati misz yuyu ialah based on 3 aspects...
i) attitude
ii) love
iii) money
that's all!sebab2 faktor2 nie lah hubungan misz yuyu dengan bf still on walaupun macam2 dah jadi.... 
around 3 years dah kot....syukur! :D
ok.bf misz yuyu tak ada lah kaya sekaya kaya nya!and tak lah hensem tak hengat!
tapi, as i was told, i really love him based on 3 aspects....
dia sangat penyayang,penyabar,romantik....tapi ex misz yuyu??panas baran!!!!huk3....
bayangkan kalau misz yuyu kahwin ngan dia???hari2 kot kena balun!
erm bagi misz yuyu,misz yuyu tak nak idop atas duit taw?
bukan misz yuyu nak tidor atas duit...
betul statement 'MONEY IS EVERYTHING, EVERYTHING NEEDS MONEY' tapi bagi misz yuyu kalau 3 aspect yang misz yuyu nak tu tak ada,jangan harap misz yuyu akan jatuh cinta secinta cinta nya!
and TG.AMIR QAHHAR BIN TG. MUHAMAD 
telah membuktikan segalanya.misz yuyu mengaku,dia adalah orang biasa yang tak ada apa2 berbanding ex misz yuyu yang ada harta berlambak2 dan ego bertimbun2....eee.....and bagi mizs yuyu,even you don't have money,you still can talk....believe in me!dunia nie bukan kejam sangat....tak ada duit,tak leh cakap teruh??tak ada sampai cam tu kan??
fikir2 kan....
~make it real,dear...~

No comments:

Post a Comment